EzyRider garantie

Accell Nederland maakt elektrisch fietsen onweerstaanbaar zorgeloos. Het EzyRider garantieplan biedt u vijf jaar volledige garantie op alle nieuwe e-bikes van Batavus, Sparta, KOGA. De garantie geldt voor alle mechanische en elektrische onderdelen inclusief de accu en motor (slijtagedelen uitgezonderd).

 

Voor slechts €159,- trapt u vijf jaar zónder onvoorziene kosten.

Voorwaarden

We hebben een paar spelregels waardoor wij u veel fietsplezier kunnen garanderen

Overdraagbaar

Het Ezy-rider garantieplan is overdraagbaar bij tussentijdse verkoop van uw e-bike.

Aankoop

EzyRider is beschikbaar bij aankoop van alle nieuwe e-bikes van Batavus, Sparta, KOGA.

Vergoeding

5 jaar worden lang alle onderdelen en werkloon vergoed, slijtagedelen uitgezonderd.

Onderhoud

Door jaarlijks onderhoud blijft uw e-bike in topconditie en blijft het garantieplan betaalbaar.

Garantievoorwaarden

Download EzyRider Garantievoorwaarden hier:

Veelgestelde vragen

Hieronder een aantal antwoorden op veelgestelde vragen:

1Mijn e-bike is defect. Wat moet ik doen?
Ervaart u een defect aan uw e-bike? Ga dan naar de fietsvakhandel waar u de e-bike heeft gekocht. Zij stellen vast of er sprake is van een defect en zullen in overleg met de fabrikant eventueel zorgdragen voor reparatie.
2Hoe zit het met garantie op de accu?
De kracht van een accu neemt in de loop der jaren met gebruik af. Deze afname hoort bij de normale producteigenschappen. Indien uw accu defect is of het vermogen zo erg afneemt dat de e-bike niet meer gebruikt kan worden waarvoor hij bedoeld is, wordt uw accu volgens de voorwaarden kosteloos vervangen of gerepareerd.
3Ik heb geen garantiecertificaat ontvangen.
Uw fietsvakhandel vraagt de verlengde garantie voor u aan. U rekent af met uw fietsvakhandel. U krijgt uw garantiecertificaat vervolgens per e-mail toegestuurd. Indien u geen garantiecertificaat heeft ontvangen, laat ons dat weten via het contactformulier op deze website. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk uw garantiecertificaat opnieuw toe.
4Wat als ik op vakantie ben?
Als het niet lukt om terug te gaan naar uw fiets vakhandel, bijvoorbeeld omdat u op vakantie in het buitenland bent, kunt u uw fiets aanbieden bij de dichtstbijzijnde Sparta, Batavus of Koga dealer. Geef aan dat u een verlengde garantie op e-bike heeft. De dealer kan in dat geval de onderdelen kosteloos aanbieden. Wel zult u in dat geval het arbeidsloon zelf moeten betalen.
5Wat te doen bij pech?
Helaas is het EzyRider Garantieplan niet bedoeld als pechhulp. U kunt bijvoorbeeld pechhulp regelen via de ANWB. EzyRider is buiten kantooruren niet bereikbaar.